Lunch, borrel en diner

on

Iedere ochtend vanaf 10 uur staat bij Mangiare alles in het teken van koken, eten en genieten. Voor de lunch is er ruimschoots keuze uit verschillende goed belegde broodjes, zoals bijv. vitello tonnato, taleggio, caprese, verdure. Mocht u zin hebben in een broodje welke niet op het bord staat dan kunt u daar gerust naar vragen. In de meeste gevallen kunnen wij aan uw wens voldoen.  Maar ook een gemengde salade, een heerlijk bordje antipasti, een soepje of een pasta of lasagna behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Na een dagje winkelen of kantoor kunt u bij ons terecht voor een goed glas wijn of Italiaans biertje waar wij een heerlijk bordje Italiaanse lekkernijen bij kunnen serveren.

Omdat Mangiare niet met een vaste kaart werkt, wordt er ‘s avonds aan tafel verteld wat er  op het menu staat. Als voorgerecht is er altijd keuze uit een aantal mogelijkheden zoals bijv antipasti, een kopje soep, een bord bresaola of vitello tonnato. Het diner biedt naast een 2-tal lasagna’s en 1 of 2 pasta’s ook keuze uit een vleesgerecht en een visgerecht. Wij proberen zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken. Hierdoor kan het gebeuren dat bij een volgend bezoek niet dat ene gerecht waar u zo van genoten heeft aanwezig is. Een greep uit de mogelijkheden voor de huisgemaakte nagerechten: dit aankan o.a. zijn limoen&limoncello-tiramisu, key lime taart , chocoladetaart, noten-citroentaart, limoen-ijs met bàbà alla limoncello of een Italiaans kaasplankje.

Vanaf acht personen werkt Mangiare met een vast menu.

Lunch  |  Let op: vanaf 8 personen 

Lunch 13,50: antipasti mix
Lunch 16,50: antipasti mix + Zuppa klein
Lunch 19,50: antipasti mix + kleine pasta (halves portie ravioli of halve portie lasagne)

Diner  |  Let op: vanaf 8 personen

Menu 32,50: antipasti mix + halve portie ravioli en halve portie lasagne + koffie/thee
Menu 35,50: antipasti mix + halve portie ravioli en halve portie lasagne + dessert + koffie/thee
Menu 39,50: antipasti mix +  vis/vlees met bijgerecht + grand dessert + koffie/thee
Menu 43,50: antipasti mix + tussengerecht van ravioli + vis/vlees met bijgerecht + grand dessert + koffie/thee

Alles is inclusief brood
N.B.: In overleg zijn andere opties uiteraard ook mogelijk.