Kookworkshop

on

WORKING DINNER “DE BASIS VAN DE ITALIAANSE KEUKEN” 

Als er met plezier & liefde gekookt wordt merkt men dit zelfs in de eenvoudigste gerechten, zolang er met pure en hoogwaardige producten wordt gewerkt. In Mangiare vindt u alles wat met goed en lekker eten te maken heeft. Immers wordt niet alleen olijfolie, aceto balsamico en pesto verkocht maar er wordt ook mee gekookt, zowel voor de lunch, het diner als tijdens het working dinner.

Kennis van producten

Tijdens dit gebeuren maakt u kennis met de verschillende basisingrediënten welke kenmerkend zijn voor de Italiaanse keuken: olijfolie, aceto balsamico, verse  groenten & kruiden.

Programma

Het programma start met een welkomstdrankje. Na uitleg van de verschillende gerechten gaat u aan de slag om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. U wordt daarbij begeleid door 1 van onze medewerk(st)ers. Onder andere nadat u zich de diverse recepten eigen heeft gemaakt wordt aan tafel gezamenlijk van het eindresultaat genoten. Uiteraard gaat dit gepaard met een heerlijk glas Italiaanse wijn. Tijdsduur van deze workshop is globaal drie uur.

Locatie

De locatie voor deze leuke kookworkshop is de eerste etage van ons restaurant aan de Van Oldenbarneveldstraat 150 waar Mangiare sinds enige jaren is gevestigd. Er heerst onder andere een gezellige en ongedwongen sfeer.

Kosten

Per persoon bedragen de kosten € 57,50. Dit is inclusief welkomstdrankje, amuse, ingrediënten, diner met glas wijn en koffie na.

Reserveren

U kunt reserveren door een e-mail te sturen naar workshop@mangiare.nu of telefonisch contact opnemen. Je stelt je eigen groep samen en het minimum aantal deelnemers is 8 mensen per groep. Indien gewenst kan het programma op uw wensen worden afgestemd.

Let op:  Wij doen geen kookworkshops op donderdag, vrijdag & zaterdag.

Betaling

De kookworkshop kan vooraf betaald worden of op de avond zelf. Dit kan per pin-betaling of cash. Het is niet mogelijk dit op rekening te doen.

Inschrijven voor een workshop: