Ons kookboek

De geheimen van Mangiare

Als iemand in 2004 mij had verteld hoe Mangiare er in 2021 zou uitzien had ik ongetwijfeld heel hard gelachen. Twee filialen en een GaleriAAA, wat een grap! Nog hoor ik 2 vriendinnen vol ongeloof tegen elkaar zeggen ‘waar gaat ze in hemelsnaam aan beginnen’ terwijl ze ons enthousiast en low budget ‘het keldertje’, daar waar het allemaal is begonnen, aan de Van Oldenbarneveltstraat 123 in hartje Rotterdam zagen verbouwen.

Geholpen door de goeie energie van adviseurs, ambassadeurs en trouwe gasten staat Mangiare anno 2021 stevig in haar schoenen. Dit was echter nooit gelukt zonder de inzet en betrokkenheid van al die leuke medewerkers, van het prille begin tot op heden. Het harde werken en de vele lol -er is ook weleens een traan gelaten- heeft zichtbaar zijn vruchten afgeworpen. Wat is het fijn om altijd met leuke mensen -van jong tot oud- omringd te zijn en daar mee te mogen werken. Ik leer nog dagelijks van ze en zij hopelijk ook van mij. Mangiare voelt echt als familie.

Dit boek is een ode aan de oude en huidige crew van Mangiare, aan onze fans, aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes. Het idee lag al geruime tijd op de plank, het is er nu eindelijk van gekomen. Ik ben heel trots op hen die dit prachtige kookboek mogelijk hebben gemaakt en dat zijn er velen.

Ik hoop dat iedereen er een vleugje feest der herkenning uit zal halen. Mocht je er niet uitkomen met een bepaald recept, schroom dan niet om ons te bellen of aan te spreken als je in de buurt bent van de Van Oldenbarneveltstraat of Pannekoekstraat in Rotterdam. We helpen je graag verder op weg.

Bestel het boek hier!

Veel kookplezier!